5 tratamente faciale recomandate de MAAM Beauty în sezonul verii

Vara este anotimpul soarelui, al vacanțelor și al relaxării, dar și al provocărilor pentru pielea noastră. Expunerea la razele UV, căldura și umiditatea crescută pot afecta sănătatea și aspectul tenului. La MAAM Beauty, îți oferim cele mai eficiente tratamente faciale pentru a-ți menține pielea sănătoasă și radiantă pe tot parcursul verii. Iată 5 tratamente faciale pe care le recomandăm în acest sezon:

1. Curățarea Facială Profundă

Beneficii:

 • Eliminarea impurităților: Tratamentele de curățare profundă îndepărtează celulele moarte, sebumul și reziduurile de machiaj, lăsând pielea proaspătă și curată.
 • Prevenirea acneei: Curățarea profundă previne blocarea porilor, reducând riscul apariției coșurilor și a punctelor negre.
 • Hidratare intensă: În timpul tratamentului, pielea primește hidratarea necesară, esențială pentru a contracara efectele deshidratării cauzate de soare și căldură.

Descriere:

Tratamentul începe cu o exfoliere blândă pentru a îndepărta celulele moarte, urmată de extracții și aplicarea unei măști calmante și hidratante. Finalizăm cu un masaj delicat și aplicarea unui ser hidratant.

2. Mezoterapia cu Vitamina C

Beneficii:

 • Luminarea tenului: Vitamina C este cunoscută pentru proprietățile sale de iluminare, reducând petele pigmentare și oferind strălucire.
 • Protecție antioxidantă: Protejează pielea împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi și razele UV.
 • Stimularea producției de colagen: Ajută la menținerea fermității și elasticității pielii.

Descriere:

Mezoterapia cu Vitamina C implică introducerea unui cocktail de vitamine și antioxidanți în piele, folosind microinjectii. Rezultatul este un ten mai luminos, mai uniform și mai tânăr. Click aici pentru detalii.

3. Dermalinfusion

Beneficii:

 • Exfoliere și infuzie simultană: Tratamentul exfoliază delicat pielea și infuzează simultan seruri specifice pentru hidratare și revitalizare.
 • Îmbunătățirea texturii pielii: Reduce liniile fine, porii dilatați și uniformizează textura pielii.
 • Hidratare profundă: Oferă o hidratare intensă și de lungă durată, esențială în lunile calde.

Descriere:

Dermalinfusion este o procedură avansată care combină exfolierea, extracția și infuzia de seruri personalizate într-o singură sesiune. Este ideală pentru toate tipurile de ten și oferă rezultate vizibile imediat. Vezi detalii aici.

4. Profhilo

Beneficii:

 • Hidratare și fermitate: Acest tratament inovator stimulează producția naturală de colagen și elastină, oferind hidratare intensă și fermitate pielii.
 • Combate semnele îmbătrânirii: Reduce ridurile și liniile fine, oferind un aspect mai tânăr și mai proaspăt.
 • Elasticitate: Îmbunătățește elasticitatea și textura pielii, redându-i suplețea.

Descriere:

Profhilo este un tratament injectabil cu acid hialuronic, care hidratează și revitalizează pielea din interior. Este ideal pentru a combate semnele de îmbătrânire și pentru a oferi pielii un aspect radiant și sănătos.

5. Venus Legacy Radiofrecvență Facială

Beneficii:

 • Îmbunătățirea conturului facial: Tonifică și definește conturul feței, oferind un aspect mai tânăr.
 • Reducerea ridurilor: Radiofrecvența stimulează producția de colagen, reducând vizibil ridurile și liniile fine.
 • Hidratare și elasticitate: Pielea devine mai elastică și mai hidratată, având un aspect sănătos și radiant.

Descriere:

Venus Legacy utilizează radiofrecvența pentru a încălzi delicat țesuturile subcutanate, stimulând producția de colagen și elastină. Rezultatul este o piele mai fermă, mai netedă și mai întinerită.

Indiferent de tipul de ten și de problemele cu care te confrunți, MAAM Beauty îți oferă soluții personalizate și eficiente pentru a-ți menține pielea sănătoasă și radiantă în sezonul verii. Programează-te acum și descoperă beneficiile tratamentelor noastre faciale!

📞 0746.537.258

📍 Uruguay 22A, București

Menține-ți pielea tânără și strălucitoare pe tot parcursul verii cu ajutorul tratamentelor de la MAAM Beauty!