Epilarea cu laser este o opțiune populară pentru eliminarea părului nedorit de pe corp și de pe față, oferind rezultate de lungă durată și o piele netedă.

Laserul Alexandrite, Motus AX, Deka, folosit la MAAM Beauty este unul dintre cele mai sigure lasere disponibile in piață, putând fi folosit chiar si vara, fără durere si cu super rezultate chiar si după prima ședință. Acesta tratează cu succes si foliculita.

Dacă te pregătești să începi epilarea cu laser, este important insa să urmezi câțiva pași pentru a asigura cele mai bune rezultate și pentru a minimiza riscurile sensibilizării pielii. Iată ce ar trebui să faci înainte de tratament:

1. Consulta un specialist: Înainte de a începe tratamentul, este recomandat să consulți un specialist în estetică. Acesta îți va evalua tipul de piele și păr, îți va explica procedura și îți va oferi recomandări personalizate.

2. Evită expunerea la soare: Cu 2-3 zile înainte si după tratamentul cu laser, evită să te expui excesiv la soare și să faci bronzare artificială, pentru a evita sensibilizarea pielii.

3. Nu folosi produse de îngrijire cu acid glicolic, salicilic sau retinol: Înainte de tratament, oprește utilizarea produselor care conțin acid glicolic, salicilic sau retinoid, deoarece acestea pot sensibiliza pielea.

4. Înainte de tratament, rade zona care urmează a fi tratată: Cu o zi sau două înainte de tratament, rade zona de pe corp sau de pe față care va fi tratată. Acest lucru va permite laserului să acționeze mai eficient asupra foliculilor de păr.

5. Evită utilizarea produselor parfumate sau iritante: În zilele care preced tratamentul, evită să folosești produse parfumate sau iritante pentru piele, deoarece acestea pot irita pielea în timpul tratamentului.

6. Informează-te despre durata sedinței și despre disconfortul așteptat: Fii pregătita să afli cât timp va dura o ședință de epilare cu laser și ce nivel de disconfort sau durere ai putea resimți în timpul tratamentului; la MAAM Beauty, folosim laserul Alexandrite, tehnologia DEKA, care oferă zero disconfort, fiind unul dintre cele mai sigure tehnologii disponibile.

7. Contraindicații: Asigură-te că știi care sunt contraindicațiile epilării cu laser, precum sarcina, alăptarea sau anumite afecțiuni dermatologice, înainte de a opta pentru tratament.

8. Importanța Rezultatelor Treptate: Rezultatele epilării cu laser pot fi vizibile treptat, pe măsură ce firele de păr sunt îndepărtate în mod progresiv în timpul mai multor ședințe. Fii realista în privința așteptărilor tale și înțelege că rezultatele finale vor fi vizibile în decursul câtorva săptămâni sau luni.

Epilarea cu laser poate fi o modalitate excelentă de a obține o piele netedă și fără păr pe termen lung. Prin urmarea acestor pași simpli de pregătire a pielii, vei maximiza rezultatele tratamentului și vei reduce riscul de reacții adverse.

Pentru mai multe informații și programări pentru epilarea cu laser, nu ezita să ne contactezi la MAAM Beauty!