Venus Legacy este tratamentul considerat leader de piata in rejuvenarea faciala ce foloseste Radiofrecventa, cu efecte deosebite de lifting facial si imbunatatire a conturului facial, printr-un efect unic de intesificare a sintezei colagenului:

  • RF Multi-polara ce stimuleaza fibroblastele;
  • PEMF induce proliferarea acestora prin eliberarea factorului de crestere FG-2.

Radiofrecventa multipolara cu campuri electromagnetice pulsate si vacuum.

RECOMANDAT PENTRU:
  • rejuvenarea faciala;
  • lifting facial;
  • tonifiere;
  • contur facial.

Venus Legacy™ remondelare corporală

Cel mai puternic si mai profund dispozitiv pentru fata, recomandat in rejuvenare din profunzime a tenului, rezultand o piele cu aspect vizibil intinerit, fermitate cutanata, tonus pentru pielea lasata, lifting facial, redefinirea conturului facial cu laxitate in zonele pometi, mandibula, barbie, sprancene, tratament pentru gușa inestetica, barbia dubla, diminuarea volumui adipos si redefinirea conturului.

Venus Legacy are aprobare FDA (Food and Drug Administration USA) si Health Canada, fiind o dovadă a “seriozității” brandului, siguranței si eficienței tehnologiei.

Combinația dintre radiofrecvența multipolară, câmp electromagnetic și vacuum pulsat asigură cele mai bune rezultate împotriva lipsei de tonus a pielii.

Combinand radiofrecvența multipolară, câmp electromagnetic și vacuum pulsat, penetrarea profundă în piele a lui Venus Legacy asigură o eficiență clinică îmbunătățită exponențial, producând rezultate clar vizibile pe care alte terapii nu le pot atinge.

Rezultate clinice / Galerie foto ( în curând )


ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce este Venus Legacy?

Venus Legacy este cel mai puternic, mai profund și cel mai mare dispozitiv de pe piață pentru fata, recomandat in rejuvenare din profunzime a tenului, rezultand o piele cu aspect vizibil intinerit, fermitate cutanata, tonus pentru pielea lasata, lifting facial, redefinirea conturului facial cu laxitate in zonele pometi, mandibula, barbie, sprancene, tratament pentru gușa inestetica, barbia dubla, diminuarea volumui adipos si redefinirea conturului.

Venus Legacy, cu Sculpt Fx™ și Lift Fx™, depășește predecesorul său, Venus Freeze, și utilizează o tehnologie patentată care combină frecvența radio multipolară (RF), împreună cu câmpurile magnetice pulsate (MP)². Aceste două tipuri de energie funcționează în sinergie pentru a oferi în mod eficient rezultate clinice remarcabile pentru fata, gusa, gat si decolteu.

Cum functioneaza Venus Legacy?

Venus Legacy utilizează o tehnologie brevetată care combină atât frecvența radio multipolară (RF) cât și câmpurile magnetice pulsate (MP)². Tehnologia Venus Freeze (MP)2 folosește o matrice energetică densă care pătrunde în mai multe straturi ale pielii, încălzindu-se uniform din interior spre exterior. Prin creșterea temperaturii țesuturilor, activitatea hormonului FGF-2 este îmbunătățită, iar trigliceridele localizate în celulele adipoase sunt descompuse și acizii grași eliberați din celulele adipoase. În acest fel, volumul poate fi redus (producând reducerea circumferenţială). Fluxul sanguin în zona tratată este îmbunătățit, sporind tonusul și textura pielii. Vitaminele, mineralele și oxigenul sunt transportate mai ușor către celule, iar toxinele și deșeurile sunt îndepărtate. Strângerea pielii este un alt rezultat al tratamentului Venus Legacy, deoarece se formează noi vase de sânge mici în zonele de tratament și se creează fibroblaste dermice; fibroblastele cresc apoi numărul de fibre de colagen și elastină. Noul colagen creat si elastina au ca rezultate o piele mai strânsă și umplerea ridurilor/reducerea ridurilor.

Ce părți ale corpului pot fi tratate de Venus Legacy?

Față, gușă, gât, decolteu.

Ce tratamente se pot face cu Venus Legacy?

Venus Legacy este recomandat in rejuvenare din profunzime a tenului, rezultand o piele cu aspect vizibil intinerit, fermitate cutanata, tonus pentru pielea lasata, lifting facial, redefinirea conturului facial cu laxitate in zonele pometi, mandibula, barbie, sprancene, tratament pentru gușa inestetica, barbia dubla, diminuarea volumui adipos si redefinirea conturului.

De cate tratamente (sedinte) voi avea nevoie?

Pentru tratamentele faciale, recomandam 6 tratamente efectuate saptamanal. După seria completa de 6, este recomandat, pentru a vă menține rezultatele, sa realizati o sesiune pe trimestru după seria de 6 tratamente (sedinte).

Cat timp dureaza tratamentul?

La MAAM Beauty am dezvoltat modele de lucru de 30 de minute/1 zona standard. Intrucat tratamentul este unul nedureros si chiar foarte placut si relaxant, de multe ori procedura este realizata pe mai multe zone, insa cu timpul maxim de lucru intr-o sedinta de 3 ore, respectiv 6 zone standard.

Ce simti in timpul tratamentului Venus Legacy?

Tratamentul corporal Venus Legacy este, poate, cel mai placut tratament de remodelare corporala, fiind totodata foarte complex si foarte eficient. In timpul tratamentului pacientul simte un masaj profund, impreuna cu o caldura placuta, relaxanta. In timpul tratamentului terapeutul poate regla in timp real temperatura terapeutica la care se lucreaza, fara a crea disconfort pacientului. Astfel, vi se va cere feedback in timpul tratamentului, pentru a ajusta parametrii de lucru la nivelul optim. Acest tratament nu trebuie sa doara, sa piste sau sa arda pentru a functiona, ci din contra.

Cand o sa vad rezultate?

Majoritatea pacienților văd de obicei rezultate după al treilea tratament, totuși mulți au observat rezultate chiar de la primul tratament. Pentru rezultate notabile sunt necesare de obicei 6 sedinte, saptamanale.

Cat de mult o sa dureze aceste rezultate?

Cu aprobarea FDA (Food and Drug Administration USA), Venus Legacy a documentat că rezultatele sale durează cel puțin 18 luni. Rezultatele vor rămâne permanente dacă se menține o sesiune pe trimestru după o serie de 6 tratamente (sedinte).

Pot sa aleg Venus Legacy daca am trecut printr-o procedura permanenta de reducere a grasimilor precum Liposuctia?

In cazul in care ati trecut printr-o procedura precum Liposuctia, va recomandam să folosiți Venus Legacy pentru a netezi pielea, a reduce celulita, a strânge țesuturile, a preveni apariția vergeturilor și pentru a oferi un aspect placut al intregului corp.

La ce ar trebui să mă aștept imediat după procedură?

Este posibil să ai o roșeață temporară în zona tratata, care de obicei dispare în decurs de o oră. Este recomandat sa faci miscare dupa procedura, pe măsură ce trigliceridele sunt eliberate, pentru a nu le reabsorbi înapoi în celulele adipoase. Nu trebuie neapărat să mergi la sala, mișcarea ușoară este perfecta.


TARIFE
VENUS LEGACY
Durată. 30 min / 1 Ședință
300 LEI
VENUS LEGACY
Durată. 30 min / 8 Ședințe
1920 LEI
VENUS LEGACY
Durată. 60 min / 1 Ședință
450 LEI
VENUS LEGACY
Durată. 60 min / 8 Ședințe
2800 LEI
VENUS LEGACY
Durată. 90 min / 1 Ședință
600 LEI
VENUS LEGACY
Durată. 90 min / 8 Ședințe
3900 LEI
VENUS LEGACY
Zonă. Gât & Submentoniană
Durată. 20 min / 1 Ședință
200 LEI
VENUS LEGACY
Zonă. Gât & Submentoniană
Durată. 20 min / 4 Ședințe
680 LEI