Clinica MAAM Beauty

Bine ai venit la noi

MAAM Beauty este acel loc din inima Bucureștiului unde te primim într-o atmosferă caldă și relaxată, să descoperi cele mai noi și inovatoare tehnici și tehnologii dermato-estetice.

Înțelegem cât de important este pentru o femeie să aibă grijă de corpul său și să se simtă bine și încrezătoare. Uneori acest lucru se exprimă prin definirea și conturarea trăsăturilor feței, prin potențarea oricărui atu oferit de natura și transformarea acestuia în "acel ceva" care să confere o stare extraordinară de bine și încredere în sine.

În jurul acestei idei, ne-am concentrat atenția spre servicii de estetică prin tratamente faciale și remodelare corporală dar și spre nevoia de intimitate și confort a clienților noștri, oferind o experiență deosebită, caldă bazată pe calitate și confort, din toate punctele de vedere.

Fiecare procedură pe care o oferim în cabinet este un aliat al unei pieli sănătoase și contribuie la o încredere în sine și în propria înfățișare.

În timp ce procedurile noastre vin în întâmpinarea nevoilor pielii tale, mediul nostru liniștitor și relaxant îți revitalizează sufletul. Suntem aici pentru a te susține pe drumul către o stare mai bună, de la exterior la interior și invers.

Filosofia noastră este simplă, am vrut să fac din MAAM Beauty oaza în care clientele noastre se simt mai bine decât la ele acasă. Și am făcut acest lucru pornind de la ce este important pentru noi în primul rând, și anume am ales oamenii cu care rezonăm, buni specialiști, dar care sunt de asemenea calzi și empatici, folosim produse premium și cele mai noi aparate și tehnologii care există pe piață în acest moment și am amenajat cel mai primitor și confortabil spațiu în care se întâmplă toate transformările dorite. De când pășesc în spațiul nostru, le oferim clientelor noastre toată grija și atenția de care au nevoie pentru a se bucura de tratamentele faciale și corporale de care au nevoie pentru a se simți și a se vedea frumoase, sănătoase și puternice. — Dr. Daniela Vișinescu, Fondator MAAM Beauty

Pe lângă experiența și calificarea profesională a echipei, la fel de importante în susținerea calității serviciilor sunt produsele și aparaturile de cea mai nouă generație — produse dermato-cosmetice premium, certificate de organizații internaționale, precum și instrumente și echipamente noi, moderne, bazate pe cele mai recente inovații în tratamentele faciale și corporale.

Totul pentru a oferi serviciul complet pe care fiecare dintre noi îl așteaptă și îl merită.

Dr. Răzvan Teodoreanu

Medic Primar Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

Dr. Daniela Vișinescu

Director Medical

Comonița Codruța

Serviciu Clienți

Vasilescu Liliana Magdalena

Beauty Therapist