Experimentează un tratament expres dedicat persoanelor care se confruntă cu acnee persistentă. Tratamentul Stop Acnee Mesoestetic constă într-o serie de 3 sesiuni, efectuate la fiecare 2 săptămâni în cabinetul nostru, însoțite de produse specializate pentru continuarea tratamentului acasă.


Această terapie vizează reducerea inflamației, a excesului de sebum și a hipercheratozei, elemente cheie în lupta împotriva acneei. Cu ajutorul nostru, poți obține o piele mai curată și mai sănătoasă într-un timp relativ scurt.

Rezultatele tratamentului devin vizibile în câteva zile până la câteva săptămâni, dar efectele complete se vor remarca la finalizarea celor 3 sesiuni de tratament. Pentru menținerea rezultatelor și prevenirea recidivelor, îți recomandăm să continui utilizarea produselor de întreținere specifice, precum spuma de curățare și crema pentru uz zilnic.

Descoperă secretul unei pielii curate și fără imperfecțiuni cu Tratamentul Stop Acnee Mesoestetic! Pentru mai multe informații și programări, nu ezita să ne contactezi.


TARIFE

TRATAMENT STOP ACNEE MESOESTETIC
3 sesiuni realizate în cabinet + produse rutină pentru acasă
2000 LEI