Sculptra: Revoluționează îngrijirea pielii prin regenerarea colagenului

DESCOPERĂ SCULPTRA, INOVAȚIA ÎN ESTETICA FACIALĂ

Sculptra reprezintă un avans remarcabil în domeniul esteticii faciale, oferindu-ți o soluție inovatoare pentru a combate semnele îmbătrânirii. Acest tratament injectabil, aprobat de FDA, joacă un rol crucial în procesul de refacere a colagenului pierdut, asigurând rezultate naturale și de durată.

Sculptra este un biostimulator de colagen, creat special pentru a stimula producția naturală a colagenului în piele. Substanța activă principală este acidul polilactic, un component biocompatibil și biodegradabil, cunoscut pentru proprietățile sale regenerative.

BENEFICII

Cu Sculptra, vei experimenta o îmbunătățire vizibilă a fermității și elasticității pielii, o reducere a ridurilor și a liniilor fine, precum și un contur facial mai definit și revitalizat. Tratamentul contribuie semnificativ la îmbunătățirea texturii și tonusului pielii, oferindu-ți un aspect întinerit și plin de vitalitate.

Unul dintre principalele avantaje ale Sculptra este capacitatea sa de a oferi rezultate naturale și de lungă durată, cu îmbunătățiri vizibile care se manifestă treptat, în decursul câtorva săptămâni. În plus, procedura este minim invazivă, cu un timp scurt de recuperare și minim de disconfort.


ÎNTREBĂRI & RĂSPUNSURI

Cât timp durează un tratament Sculptra?

Procedura în sine durează aproximativ 30 de minute, în funcție de zona tratată.

Câte ședințe sunt necesare pentru rezultate optime?

Majoritatea pacienților necesită între 2 și 4 ședințe, la interval de 4-6 săptămâni.

Când voi vedea rezultatele?

Îmbunătățirile vor deveni vizibile în decurs de câteva săptămâni, cu rezultate maxime observabile după aproximativ 6 luni.


RECOMANDĂRI POST-PROCEDURĂ

După tratament, este recomandat să eviți expunerea la soare și să folosești o cremă cu factor de protecție solară înalt. De asemenea, este important să te hidratezi corespunzător și să urmezi toate instrucțiunile oferite de medicul tău pentru a asigura o vindecare optimă și rezultate de excepție.

CONTRAINDICAȚII

Sculptra este contraindicat în cazul persoanelor cu alergii la ingredientele sale, infecții cutanate active în zona tratată, sau în cazul femeilor însărcinate sau care alăptează. Este esențial să discuți cu medicul tău estetician toate aspectele medicale relevante înainte de a opta pentru acest tratament.

Alege Sculptra pentru a-i reda pielii tinerețea și strălucirea, beneficiind de o tehnologie avansată și rezultate de neegalat.

Contactează-ne astăzi pentru a programa o consultație și a descoperi cum acest tratament revoluționar te poate ajuta să îți atingi obiectivele estetice dorite.

Redescoperă frumusețea naturală cu Sculptra!


TARIFE
Sculptra × 1 Flacon 3000 LEI