Peeling chimic rapid Blue Peel Radiance Facial pe baza de acid salycilic, ce exfoliaza si ajuta la imbunatatirea generala a pielii, oferind un ten mai luminos, uniform si catifelat dupa doar o utilizare.

Obagi Blue Peel este o formula exfolianta ce ajuta la indepartarea straturilor exterioare deteriorate pentru un aspect mai tineresc si mai proaspat.

Obagi Blue Pell combina amestecuri unice de acizi salicilici, lactici, glicolici, rezultand o piele mai fina, mai neteda si cu aspect mai tanar instantaneu dupa o singura utilizare.

Acid salicilic 20% este conceput pentru a imbunatati o gama larga de afectiuni ale pielii, inclusiv cicatrizarea acneei, melasma si leziunile foto-imbatranirii.

Inainte de tratament intre 5-14 zile nu sunt recomandate pe zonele tratate, procedurile laser si IPL, microdermoabraziune, epilariile cu ceara si microneedling.

Dupa efectuarea tratamentului Blue Peel este recomandata folosirea protectiei solare cu spf minim 30, pentru prevenirea hiperpimentari si iritatiilor.

Procedurile in clinica sunt urmate de un protocol de ingrijire a tenului la domiciliu , ce trebuie sa contina produse normalizatore, hidratante si protectie solara.

Blue Pell Radiance poate completa rutina de ingrijire a pacientelor ce folosesc gamele CLENZIderm si Nu-Derm.

SE RECOMANDĂ PENTRU
  • Ten seboreic cu tendinte acneice;
  • Linii fine si riduri;
  • Piele aspra si neuniforma;
  • Cicatrici post-acneice;
  • Foto imbatranire usoara pana la moderata.

In functie de nevoile pielii numarul de sedinte si intervalul dintre ele va fi stabilit de catre medic.

Ingredient cheie: acid salycilic 20%.

Nu utilizati daca exista: rani deschise, herpes, expunere solara mai devreme de 7 zile, sensibilitate crescuta.


TARIFE
PEELING BLUE PEEL RADIANCE FACIAL 500 LEI