Tratament inovator, unic, pentru biorevitalizare a pielii, fara injectii, fara descuamare, fara frosting-effect ca in cazul peelingului chimic clasic, fara durere, confortabil si cu rezultate vizibile dupa prima sedinta.

PRX-T33 este un tratament dermato-cosmetic inovativ de biorevitalizare a pielii, ce ofera beneficiile unui peeling chimic mediu, dar fara efectele secundare ale unui peeling chimic clasic — fara descuamare, fara iritatia pielii, fara perioada de recuperare. PRX are ca rezultat o piele ferma, elastica, ofera un efect de lifting instant si luminozitate, reduce ridurile, hiperpigmentarea si ajuta la regenerarea celulara.

Fara frosting / Fara exfoliere / Fara fotosensibilizare (se poate efectua si vara).

PRX-T33 este o metoda inovatoare, unica pentru biorevitalizare a pielii, fara injectii, fara descuamare, ca in cazul peelingului clasic, foarte comfortabil, cu rezultate vizibile imediat. Se efectueaza in orice anotimp, inclusiv vara.

PRX-T33 este un gel inovator ce combina TCA 33% (acid tricloracetic), acid kojic si peroxid de hidrogen H2O2) ce stimuleaza formarea de colagen nou in piele, cu efect de biorevitalizare si regenerare.

Tratamentul este recomandat pentru biorevitalizare — regenerare celulara, piele lipsita de elasticitate: fata si corp, ten incarcat, cu exces de sebum si predispozitie puncte negre, pori dilatati, cicatrici atrofice adanci, vergeturi, foto-aging fata si corp.

RECOMANDAT PENTRU:
  • biorevitalizare – regenerare celulara, piele lipsita de elasticitate: fata si corp, ten incarcat, cu exces de sebum si predispozitie puncte negre, pori dilatati, cicatrici atrofice adanci, vergeturi, foto-aging fata si corp.

Rezultate clinice / Galerie foto ( în curând )


ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum se realizeaza procedura PRX-T33?

Inovatia consta in sinergia intre TCA (acid tricloracetic) si H2O2 (hidrogen peroxid) in concentratie mica, ce transforma tratamentul dintr-un peeling agresiv, intr-o terapie non-invaziva, ce are ca efect stimularea si regenerarea in mod eficient a producerii de colagen nou in piele, avand o puternica actiune de biorevitalizare.

Acidul kojic este unul din cei mai buni agenti pentru tratamentul hiperpigmentarilor pielii, avand efect iluminator, antioxidant, ce imbunatateste tonusul pielii si intarzaie formarea ridurilor.

Pentru ce afectiuni este peelingul rejuvenare si revitalizare: PRX-T33 recomandat?

Tratamentul este recomandat pentru biorevitalizare: regenerare celulara, piele lipsita de elasticitate: fata si corp, ten incarcat, cu exces de sebum si predispozitie puncte negre, pori dilatati, cicatrici atrofice adanci, vergeturi, foto-aging fata si corp.

Care sunt principalele reactii adverse?

Metoda de biostimulare nu utilizeaza ace, prin urmare nu exista reactii adverse post procedura.

Care sunt indicatiile dupa injectare?

Nu te expune la soare/solar 2-4 saptamani inainte si dupa tratament.

Aplica crema cu factor de protectie 50 (SPF 50) dimineata si reaplica de 2-3 ori pe zi pe parcursul zilei.

Utilizeaza o crema nutritive în perioada respectiva. Aplic-o după spălare și înainte de a merge la culcare seara.

Nu folosi compuși cu alcool si bureti. Prin procedură, starea și aspectul pielii se îmbunătățesc semnificativ. Insa este important ca dupa fiecare tratament sa respectați regulile de îngrijire.

Cand voi vedea primele efecte?

Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta. Pielea capata un aspect radiant, intinerit, proaspat, neted, imperfectiunile sunt diminuate.

Cat dureaza efectul tratamentului?

Rezultatele sunt cumulative de la o sedinta la alta si dureaza aproximativ 6 luni. Se recomanda sedinte de intretinere.

De cate tratamente (sedinte) am nevoie?

Tratamentul complet consta in efectuarea unui protocol de 4-6 sedinte, 1 sedinta la 1-2 saptamani, in functie de specificul fiecarui pacient si ce ne propunem sa obtinem. Rezultatele sunt cumulative de la o sedinta la alta.

Cat timp dureaza un tratament (o sesiune)?

Tratamentul este confortabil si dureaza aproximativ 15-30 min. Acesta consta in aplicarea pe pielea curatata a catorva straturi (1-3) de produs, masarea cu miscari specifice, pentru ca produsul sa penetreze usor pielea si sa ajunga in derm, apoi se face neutralizarea cu apa, iar apoi aplicarea produselor post procedura: crema, evetual tonic.

Este PRX T33 un tratament de biorevitalizare non-invaziva de incredere?

PRX-T33 este un dispozitiv medical certificat si detinut de catre brand-ul WiQo, care in prezent are recunoastere internationala.

Formula PRX este patentata si a fost dezvoltata dupa multi ani de cercetare de catre medici si biologi, prin combinarea precis calibrata de hidrogen peroxid si acid tricloacetic. (TCA)

Este un dispozitiv non-injectabil, care induce biostimulare dermala (profunda), fara a leza/rani pielea.

Care sunt contraindicatiile tratamentului PRX-T33?

Contraindicatiile PRX-T33: sarcina, alaptare, diabet, infectii sau afectiuni in zona de tratament, herpes activ, alergie la acid kojic, dermatita seboreica, piele iritata sau usor iritabila, piele proaspat epilata.


TARIFE
PEELING BIOREGENERARE PRX-T33
Zonă. Față / 1 Ședință
750 LEI
PEELING BIOREGENERARE PRX-T33
Zonă. Față / 4 Ședințe + 1 Ședință GRATUITĂ
3000 LEI
PEELING BIOREGENERARE PRX-T33
Zonă. Față + Gât / 1 Ședință
870 LEI
PEELING BIOREGENERARE PRX-T33
Zonă. Față + Gât / 4 Ședințe + 1 Ședință GRATUITĂ
3480 LEI
PEELING BIOREGENERARE PRX-T33
Zonă. Față + Gât + Decolteu / 1 Ședință
950 LEI
PEELING BIOREGENERARE PRX-T33
Zonă. Față + Gât + Decolteu / 4 Ședințe + 1 Ședință GRATUITĂ
3800 LEI