Dermapen 4 este cel mai avansat aparat pentru microneedling profesional la nivel mondial, cu un numar impresionant de milioane de tratamente realizate. Toate celelalte sisteme replica doar in parte caracteristicile tehnice unice ale inovatiei patentate numite Dermapen.

Dermapen 4 este un tratament prin care se realizeaza inductia de colagen propriu si astfel o bio-rejuvenare structurala a pielii, dar si o mezoterapie foarte profunda (neegalata de nici un alt device cosmetic) cu seruri.

Dermapen este un tratament benefic in foarte multe afectiuni/probleme ale pielii: lipsa de tonifiere a tenului, cu laxitate si structura imbatranita, cicatrici (inclusiv acneice), acnee, rozacee, probleme ale scalpului, inclusiv caderea parului.

RECOMANDAT PENTRU:
  • ten acnee, cicatrici, resurfacing, bio-rejuvenare cutanata prin inductie de colagen, anti rid.

Rezultate clinice / Galerie foto ( în curând )


ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce este tratamentul de microneedling medical (Dermapen 4)?

Tratamentul Microneedling, numit si tratamentul cu inductie de colagen propriu, reprezinta o procedura estetica ce presupune crearea de sute de micro-perforatii la nivelul dermei si/sau epidermei. Prin acest procedeu se stimuleaza formarea de noi straturi de colagen si elastina. Terapia de microneedling este recomandata tuturor tipurilor de piele și poate fi folosita pe diverse portiuni ale corpului: fata, gat, decolteu, maini, zona cu vergeturi, semne, piele lipsita de tonus.

Ce implica procedura Dermapen 4?

Tratamentul implica utilizarea unui dispozitiv medical, de forma unui stilou cu microace de unica folosinta. Sistemele de microace sunt de unica folosinta si variaza de la 12, 24, 36, 48 ace. Pielea este curățată si dezinfectata și se aplica o crema anestezica pentru a diminua disconfortul. Printr-o miscare de vibratie continua, controlata, se produc multiple microintepaturi in piele, stimuland secretia naturala a fibrelor de colagen si elastina. Acest efect se obtine datorita capacitatii pielii de a se vindeca dupa o leziune, prin inlocuirea tesutului lezat cu unul nou, sanatos.

Ce reprezinta tratamentul Dermapen de fapt?

Dermapen 4 presupune “micro-intepaturi”, prin urmare este estrem de important ca zona tratata sa fie curatata si dezinfectata foarte bine. Pentru igienizarea profesionala a pielii folosim solutia profesionala Dermaceuticals – Clini Prep, cu actiune bactericida, virucida, fungicida, sporicida, cu ph neutru, non-iritanta, testata dermatologic, cu o formula unica pe baza de clor, fara alcool sau coloranti.

Este important de stiut ca tratamentul presupune un anume grad de durere, datorita inducerii de biocolagen propriu. Acest gad de durere este mai mare sau mai mic, in functie de fiecare persoana, insa pentru a diminua pe cat posibil disconfortul este folosita o crema anestezica locala, profesionala.

Se alege combinatia de seruri profesionale DP Dermaceuticals, singura gama special conceputa pentru Dermapen special: DP DERMACEUTICALS HYLAACTIVE™ SERUM, DP DERMACEUTICALS VITAMIN RICH REPAIR™, DP DERMACEUTICALS BRITELITE™ SERUM,DP DERMACEUTICALS ANTIOXIDANT COCKTAIL™ SERUM.

Tratamentul propriu-zis Dermapen 4 se realizeaza astfel: se va introduce un cartus de unica folosinta, se va seta de catre terapeut adancimea la care se va lucra, in functie de ce anume se urmareste sa tratam (riduri, cicatrici, acnee) sau de zona pe care se lucreaza (fata, ochi, etc) de la 1 la 3 mm. Adancimea se ajusteaza digital, in timpul tratamentului, fara a opri aparatul sau a face alte manevre. Se fac 1-3 treceri cu aparatul, realizandu-se practic sute de micro-canele prin intepaturi controlate. Prin aceste canale vor fi introduse profund serurile de tratament ce vor accelera procesul de hidratare, vindecare si tratament propriu zis.

Pasul urmator reprezinta aplicarea mastii Dermaceuticals Hyla Active pentru calmare, hidratare si revitalizare.

Se aplica crema Dermaceuticals Vitamin Rich Repair pentru repararea intensiva si restructurarea tenului.

La finalul tratamentului se aplica Dermaceuticals Cover Recover (un fond de ten medicinal), special creat pentru protectia tenului.

Pentru ce afectiuni este recomandat tratamentul Dermapen 4?

Dermapen este un tratament benefic in foarte multe afectiuni/probleme ale pielii: riduri, lipsa de tonifiere a tenului, cu laxitate si structura imbatranita, cicatrici (inclusiv acneice), acnee, rozacee, probleme ale scalpului, inclusiv caderea parului.

Care sunt beneficiile tratamentului Dermapen 4?

Tratamentul Dermapen are efect anti-aging si de reducere a ridurilor, ajuta la inductia sintezei de colagen, elastina, micsoreaza considerabil porii, resurfacing: pielea capata un aspect mult mai neted si fin si este unul din putinele tratamente cu adevarat eficiente pentru a trata/reduce cicatricile acneice.

Cat timp dureaza procedura?

Procedura dureaza in medie 15-20 minute la nivelul fetei. La sfarsitul procedurii se aplica o masca calmanta si o crema antiinflamatorie.

Cate tratamente (sesiuni) sunt recomandate?

Numarul de sedinte variaza in functie de zona tratata si rezultatul asteptat. Acestea variaza de la 3-5-6 si se spatiaza la 2-3-4 saptamani, in functie de protocolul de tratament.

Care este senzatia din timpul tratamentului Dermapen 4?

Senzația in timpul tratamentului este descrisa ca o senzație de usturime, în special în zonele proeminentelor osoase și în locurile în care pielea este mai subțire, cum ar fi gatul sau jurul ochilor.

Care sunt principalele reactii adverse?

Tratamentul este in general foarte bine tolerat, iar reactiile adverse sunt extrem de rare mai ales daca sunt urmate cu strictete instructiunile inainte si dupa tratament, precum si evitarea expunerii la soare.

Care sunt indicatiile dupa injectare?

Dupa procedura veti prezenta roșeață și umflare ușoară, într-un mod similar cu arsurile solare, timp de 6-48 de ore și de asemenea puteti intampina puncte minime de sângerare sau vânătaie.

Reacția inflamatorie a pielii este extrem de scurta și se modifica în mod semnificativ în termen de cateva ore, de la roseata, la roz, deoarece microinjectiile produse de ace se inchid in 2-3 ore dupa procedura.

Este permis machiajul a doua zi. Într-o săptămână veți observa că pielea este mai fina si mai luminoasa, iar ridurile si cicatricile s-au micsorat vizibil. Efectele definitive apar la 2-3 luni de la procedura.

Cand voi vedea primele efecte?

Într-o săptămână vei observa că pielea este mai fina si mai luminoasa, iar ridurile si cicatricile s-au micsorat vizibil. Efectul procedurii apare la aproximativ 4 saptamani dupa tratament, iar efectele definitive apar la 2-3 luni de la procedura.

Cat dureaza efectul tratamentului Dermapen 4?

In functie de necesitatea pielii, vom recomanda intre 4-6 sedinte, la un interval de 10-14 zile, pentru rezultate vizibile. Puteti repeta tratamentul o data pe an pentru intretinerea rezultatelor. Pentru corectia cicatricilor post-acneice si pentru reducerea celulitei si grasimilor localizare, numarul minim de sedinte necesare este de 6.

Cat de sigur este tratamentul cu Dermapen 4?

In privinta sigurantei, Dermapen este un device extrem de sigur, care este controlat si setat digital, ingloband tehnologie de ultima generatie si de cea mai buna calitate. Fiecare cartus cu ace care se foloseste in tratament este inseriat individual si recunoscut de soft-ul ce comunica cu platforma internationala Dermapen. Astfel, este imposibil ca un cartus sa fie refolosit.

Se poate efectua procedura Dermapen 4 pe perioada verii?

Da, procedura poate fi realizata, insa pe pacientii potiviti, care respecta indicatiile post procedura si nu se expun la soare.


TARIFE
DERMAPEN 4
Zonă. Față / 1 Ședință
990 LEI
DERMAPEN 4
Zonă. Față / 3 Ședințe + 1 Ședință GRATUITĂ
2970 LEI
DERMAPEN 4
Zonă. Față + Gât / 1 Ședință
1100 LEI
DERMAPEN 4
Zonă. Față + Gât / 3 Ședințe + 1 Ședință GRATUITĂ
3300 LEI
DERMAPEN 4
Zonă. Față + Gât + Decolteu / 1 Ședință
1300 LEI
DERMAPEN 4
Zonă. Față + Gât + Decolteu / 3 Ședințe + 1 Ședință GRATUITĂ
3900 LEI
DERMAPEN 4 Luxury
Zonă. Față / 1 Ședință
1100 LEI
DERMAPEN 4 Luxury
Zonă. Față / 3 Ședințe + 1 Ședință GRATUITĂ
3300 LEI
DERMAPEN 4 Luxury
Zonă. Față + Gât / 1 Ședință
1200 LEI
DERMAPEN 4 Luxury
Zonă. Față + Gât / 3 Ședințe + 1 Ședință GRATUITĂ
3600 LEI
DERMAPEN 4 Luxury
Zonă. Față + Gât + Decolteu / 1 Ședință
1400 LEI
DERMAPEN 4 Luxury
Zonă. Față + Gât + Decolteu / 3 Ședințe + 1 Ședință GRATUITĂ
4200 LEI