Lifting Facial Nechirurgical sau Lifting Lichid (facelift lichid) are rezultate instantanee, procedura nu este dureroasă, fiind efectuată sub anestezie locală, nu necesită recuperare și are un cost substanțial mai redus decât un lifting facial chirurgical.

În plus, deși rezultatele sunt vizibil extraordinare, este genul de tratament facial prin care se obține un aspect extrem de natural, pentru că restabilește sau echilibrează simetria feței. O linie mandibulară regulată, ovală, simetrică, denotă senzualitate și feminitate.

BENEFICII
 • reconturare facială instantanee;
 • umple golurile apărute la nivelul feței;
 • sculptare nechirurgicală a profilului facial;
 • redă fermitatea conturului facial;
 • readuce trăsăturile la forma lor naturală;
 • aspect de față mai suplă;
 • întârzie necesitatea unei intervenții chirurgicale;
 • reface structura pielii;
 • o față mai simetrică și mai armonioasă;
 • efect de rejuvenare facială;
 • pielea se întinde iar întregul chip întinerește;
 • piele mai întinsă, mai luminoasă și mai hidratată în zona injectată.

Ce presupune procedura?

Acidul hialuronic este injectat sub piele, iar odată ce substanța a fost injectată vei observa că pielea își redobândește fermitatea, obtinandu-se o definire clară a conturului mandibular și un profil îmbunătățit.

Te vei bucura de restabilirea curbelor naturale ale structurilor faciale, de o față cu un aspect mai tânăr, mai suplu și mai atractiv.

Ce simt în timpul conturării faciale cu Acid Hialuronic?

Pentru a elimina orice urmă de disconfort, folosim de fiecare dată o cremă anestezică la nivel local, care asigură un tratament fără durere si fara discomfort.

Cât durează o ședință de contur mandibular prin injectare cu Acid Hialuronic?

Metodă inovatoare în materie de frumusețe, conturarea mandibulei cu acid hialuronic durează în jur de 45 – 60 de minute, cu tot cu timpul de așteptare după aplicarea anestezicului local.

Ce rezultate se obțin în urma redefinirii conturului facial cu acid hialuronic?

Efectul folosirii optime a fillerelor cu acid hialuronic devine vizibil aproape imediat, iar remanența este mai mare decât în cazul măririi buzelor, pentru că acidul hialuronic injectat în zona conturului mandibular este metabolizat mai greu de către organism. Astfel că efectele sale persistă între 6 și 24 de luni, în funcție de tipul de filler utilizat și de caracteristicile individuale ale fiecărui pacient în parte.


CARE SUNT CONTRAINDICAȚIILE INJECTĂRII CU ACID HIALURONIC?
 1. sarcina si alăptarea;
 2. alergii sau hipersensibilitate la unul din compușii fillerului;
 3. infecție activă cu herpes facial, infecție în zona de tratament;
 4. diabet sau are probleme de coagulare a sângelui;
 5. istoric medical de boli autoimune sau boli care afectează sistemul imunitar (diabet tip I, poliartrită, artrită reumatoidă, spondilită anchilozantă, psoriazis, dereglări ale tiroidei, sclerodermie, afecțiuni intestinale inflamatorii, lupus, scleroză multiplă, colită ulcerativă);
 6. complicații după operații în ultimii 5 ani;
 7. patologii (herpes, acnee, rozacee) sau afecțiuni nevindecate ale pielii injectări anterioare de produse permanente (silicon, polimeri acrilici, dextran);
 8. periodontită infecțioasă netratată, celulită de origine dentară sau ORL, abces dentar netratat sau tratat de mai puțin de o săptămână;
 9. cu o săptămână înainte de procedură se întrerupe (cu acordul medicului) administrarea de medicație anticoagulantă, antiinflamatoare, de vitamina C și E.

TARIFE
Teosyal RHA 4
Cantitate. 1,2 ml / Ședință
1250 LEI
Teosyal RHA 4
Cantitate. 2,4 ml / Ședință
2400 LEI
Juvederm Volux
Cantitate. 1 ml / Ședință
1525 LEI
Juvederm Volux
Cantitate. 2 ml / Ședință
2575 LEI