TRATAMENTE CORPORALE
Mike
Epilare definitiva Motus AX Alexandrite

Epilarea definitiva cu laser este realizata acum mai eficient ca niciodata si fara durere, la Maam Beauty. Maam Beauty foloseste laserul Motus AX Alexandrite, ce are la baza cea mai eficientă și sigură tehnologie de epilare definitivă, conform ultimelor studii clinice, metoda bazată pe energie luminoasă, cu performante neegalate de alte aparate din piata.

Laserul Alexandrite este considerat unul din cele mai eficiente sisteme de indepartare permanenta a parului. Poate fi folosit pe toate tipurile de piele, de la piele deschisa pana la pielea bronzata si tinteste inclusiv parul blond. Laserul Alexandrite este considerat in prezent, conform studiilor de specialitate, cel mai rapid si eficient dispozitiv de indepartare a parului nedorit, fiind util cu success in tratarea pacientilor cu tegument deschis la culoare. Confort total, fără durere - Sistemului de răcire la contact cu pielea și mișcările repetate cu impulsuri la putere redusă, induc o încălzire graduală, evitând durerea și efectele secundare.

Recomandat pentru: epilare definitiva, fiind sigur și eficient pe toate tipurile de piele, chiar și pe piele bronzată sau păr deschis la culoare, pete pigmentare si afectiuni dermatologice ca: foliculita, hirsutism.

Mike
Venus Legacy remondelare corporala

Radiofrecventa multipolara cu campuri electromagnetice pulsate si vacuum

Venus Legacy face parte din ultima generatie de tratamente non-invazive pentru remodelare corporala, fiind conceput pentru a contura (prin slabire localizata cu pierdere rapida de cm in circumferinta), tonifia si îmbunatati aspectul pielii: reduce celulita, imbunatateste aspectul vergeturilor, reda fermitatea pielii cu laxitate. Rezultatele sunt durabile si sigure pentru pentru sanatatea ta. Este un tratament care poate fi facut a-la-longue, pentru a fi mereu in forma, dar si un tratament excelent post liposuctie sau dupa nastere. Venus Legacy are aprobare FDA (Food and Drug Administration USA) si Health Canada, fiind o dovada a seriozitatii brandului, sigurantei si eficientei tehnologiei. Combinația dintre radiofrecventa multipolara, camp electromagnetic și vacuum pulsat asigură cele mai bune rezultate impotriva celulitei si lipsei de tonus a pielii.

Recomandat pentru: remodelarea corporala, diminuarea celulitei si fermitate cutanata

Mike
Peeling Rejuvenare si Revitalizare: PRX-T33

Tratament inovator, unic, pentru biorevitalizare a pielii, fara injectii, fara descuamare, fara frosting-effect ca in cazul peelingului chimic clasic, fara durere, confortabil si cu rezultate vizibile dupa prima sedinta.

PRX-T33 este un tratament dermato-cosmetic inovativ de biorevitalizare a pielii, ce ofera beneficiile unui peeling chimic mediu, dar fara efectele secundare ale unui peeling chimic clasic – fara descuamare, fara iritatia pielii, fara perioada de recuperare. PRX are ca rezultat o piele ferma, elastica, ofera un efect de lifting instant si luminozitate, reduce ridurile, hiperpigmentarea si ajuta la regenerarea celulara.

Recomandat pentru: biorevitalizare - regenerare celulara, piele lipsita de elasticitate, cu exces de sebum si predispozitie puncte negre, pori dilatati, cicatrici atrofice adanci, vergeturi, foto-aging corp

Mike
Dermalinfusion

Dermalinfusion este singurul tratament pentru față și corp, care acționează prin 3 acțiuni simultane asupra pielii, exfoliază eficient celulele deteriorate, curata în profunzime și livrează o infuzie de săruri, pentru a trata o gama largă de probleme ale pielii. Dermalinfusion are la baza o tehnologie americană patentată si este realizat cu serurile Pro Infusion. Rezultatul este vizibil imediat și durează. Deoarece tratamentul stimulează reînnoirea țesutului, are loc o îmbunătățire continuă, pe masură ce celulele noi si sănătoase se ridică la suprafață..

Recomandat pentru: pori măriți corp, exces de sebum spate, acnee spate, cicatrici postacneice spate